lørdag, juli 29, 2006

Ett lite morrablide


E måtte ta ett lite bilde av Elise för e forlot båten i morrest for å publisere litt... :)

6 Comments:

Blogger Bjørg said...

hei paa dere! Godt aa se at dere er vel i gang med turen! Haaper at fortsettelsen blir like bra.

Oppfordrer dere til aa ta godt vare paa vennskap og mannskap!dvs hverandre :)

Naa sitter vi paa herberget i Canterbury, Englands pilegrimssted nr 1, ikke ulikt Nidarosdomen. Faktisk var det slik i middelalderen at hvis en ikke hadde mulighet til aa valfarte til Roma, kunne en bare dra hit to ganger, det telte like mye som ett Romabesoek. Absolutt verd baade ett og to besok aa komme hit, bare saa trist at katedralen er saa flott fordi folk troddde de kunne betale seg inn i himmelen, og ikke hadde oppdaget naaden ennaa...

Klientellet her paa hospitset er mest paa deres alder, men de har ikke oppdaget at jeg egentlig er det jeg ogsaa, saa jeg har det ganske fredelig m alex og fem soete smaa i ymse aldrer.

Vi nyter livet, sola og fishnchips, farlig godt :)og softisen her er ogsaa helt okej.

Klem fra Bjorg med mange flere

søndag, juli 30, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hei Elise og Marie. Vi har akkurat lest bloggen, og ser at dere er godt i gang. håper dere får god erfaring på seilasen videre nedover mot kanalene, slik at dere er godt rustet om dere skulle komme ut i en litt krevende situasjon. håper dere får en fin tur hilsen Erling og pappa og resten av familien.

mandag, juli 31, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hei
Kjekt at de har det bra.
Vi har nettop ete jordbær og is.
Sigmund kjem heim t helga. T. Tordis også. Sivert har fiska makrell. Den var god. Fint bilde av Elise. Vonar det går bra i Skagerak. At lynet ikkje slår ned. Ferien er over. Sivert kosar seg heime, men synest det er litt trist å vere einebarn. Marianne kjem t helga - konf selskap t Svein Kåre. Takk for den fine sangen!

her sitt vi og ser på din fine blogg, hei fara, din fiiine bloogg, no har vi da skreve ei helsing så varm hei fara falturiilturalturaaa

(komponist sivert og mamma)

Helsing Sivert, mamma og pappa.

tirsdag, august 01, 2006  
Anonymous Anonym said...

heeeei der ute, tenk Nina og jeg spiste is i de samme områdene bare for tre uker siden (i tillegg til å kjøre tom for diesel da..(snakket mange ganger med pappaBuvang om akkurat det der:))

vi er hjemme etter ferie, full fart med jobb både for Oscar og meg, og Nina hadde første dag i barnehage i dag (litt skummelt og ikke så mange barn der ennå men det gikk greit)

vi har fått sendt søknad om adopsjon til Korea, så da er det ennå nærmere:). kanskje et år.. det kan forandre seg hele tiden men vi skal holde dere oppdatert.

koos Oscar, Nina og Anne

hvordan kan man legge inn bilde forresten, har som vanlig et veeeldig fint av Nina som jeg vil vise

tirsdag, august 01, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hei til dere gale kvinnemennesker:)!

Dere er klin gærne syns jeg...Eller kanskje jeg bare er sjalu for at dere er så tøffe?! Jeg vet nesten ikke helt jeg.

Jeg håper iallefall dere får en fin tur, uten store problemer. Med mange store opplevelser, noe jeg er 110% sikker på at dere får! Håper også at dere er flinke til å oppdatere bloggen her, jeg kommer iallefall til å følge med dere her.

Takk for kort Elise, kjempe trivelig! Du får sende flere iløpet av de neste mnd.... Heldigvis så er det vanskelig å svare på kortene, siden jeg ikke er noe særlig til å skrive kort:)

Håper ikke at mitt navn forslag på båten bringer ulykke. Jeg hadde jo håpet dere skulle kalle den M\S Synk-ned. Men har akseptert avgjørelsen deres.

Vi preeekast.

Mvh Johannes

onsdag, august 02, 2006  
Anonymous Anonym said...

vakkert vakkert... imponerende oppdateringsfrekvens så langt. Så skal holde meg oppdatert her.Turen har jo berre så vidt starta, så verte spanande:)

-Nils Ingar-

torsdag, august 03, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home