mandag, august 14, 2006

Med vind i seilene!

Siste dag i danmark. Nå begynner språkproblemene, så i dag har vi kjøpt ordbøker. Har bestemt oss for å gå inn i kanalene ved Lubeck og gleder oss til det! litt spendte også på dette med slusing å sånn, men med ca 200 sluser som vi skal gjennom blir vi verdensmestere til slutt!

Ellers har vi opplevd vår første "storm". Da vi seila rett inn i lyn og tordenvær burde vi ha skjønt at det også ville blåse skikkelig opp, men vi fryda oss bare ved litt ekstra vind..... Helt til det ble i meste laget... Men Marie fikk tatt ned seila i en fei mens Elise satt skrekkslagen til rors med så mye krenging at vi tok inn vann i cockpiten... En fin erfaring!

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

Sjefs! Det er berre å heise segl for dykk Elise og Marie mi gode søss. Eg blir glad av å lese korsn det går med heile prosjektet!
Her ved hull 13 (der vi bor) er det ein stor klomp som veks på magen til Cathrine,og kæm veit, snart kjem'en! Tre veke te termin no (3/9) og vi går berre å tvinna, vi gler åss som to hardkokte egg.

mandag, august 14, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hey there, sailorbabes! ;)

Det er kjempe artig at dere klarer å oppdatere bloggen og hjemmesida så ofte! veldig interessant å lese om hva dere driver med altså.. Må føye meg i rekken og si at dere er tøffere enn toget! :)

Etter en 9-timers busstur på Øst-Vest ekspressen er jeg tilbake i Bergen alene (..enn så lenge, Steinar kommer på fredag). I morgen er det forelesning, og jeg gleder meg til å møte alle igjen. Har allerede hilst på Roweena (som bor 1m unna meg nå, tvers over gangen)og Birgitte (bor i etasjen over oss).

God tur videre!
Lykke til med kommunikasjonen- det er jeg overbevist om at dere mestrer! :)

mandag, august 14, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hei mine kjære vænna som e tænkje så my på! Ænjdele skjønt e kåz e skull skriv åt dåkk, e æ fortsatt itj så kjapp når d gjæljs data... E ha verkele tænkt myy på dåkk i d sest, bli lik glad kvar gång e æ innpå sida å sjer at dåkk æ i live...!!! Kjæmperart (arti..) å sjå bildo å låsså kåz d går, og e glæ me t å fælj mæ dåkk viar. Oss snakkas! Kjæmpeglad ti dåkk!!!
Stor klæm frå landkrabba Siri, som ha bada bærre en gång i såmmår...

tirsdag, august 15, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hei Marie! og Elise :-)Her i Bergen regnar det sjiraffar i dag..vått gitt..!Men det e fint å være her.Manglar berre ein viss Sigmund Hovde..sukk.
Wow dåkke opplevde storm!Det er bra, sidan det kan kome fleire.
God tur vidare!Lykke til med tysken.. klem frå Åsta Katrine

onsdag, august 16, 2006  
Anonymous Anonym said...

heisann sjøløver kings on the ocean!

e sitte klint inntil skjermen og følger med!.. alltid like arti å høre om spenningen som fåregår! e va foresten ute å seila i går e å.. å veit du ka.. ja da tenkte e på dokker hehe det må være råkult å ha en slik båt altså! (nesten som en misunnelse:) hehe den stormen dokker for igjennom var sikkert heftig! hehe dokker e skikkelig tøffe altså! det e enda herli og godt å varmt i sjøen her i fjorn, me dokker bli det vel meir og meir trope temperatur hehe?.. luftklem fra meg som dokker kan seile litt på:)

onsdag, august 16, 2006  
Anonymous Anonym said...

Som sagt før, så e dåkker klin gærne!:)

Imponert over bra oppdatering her! Skikkeli arti å følg dåkker via nettet, sjøl om det sikkert har vært arti å vært me åsså.
Håpe det gikk bra at dåkker tok inn vann, vil ikkje ha for my slik lesing her... Syns det e små skummelt!

Håpe dåkker har det fint, å det høres ut som dåkker har det bra.

Be carefull!

Johannes

torsdag, august 17, 2006  
Anonymous Anonym said...

Sitt her og ser litt på bildene, og humrer litt. Trodde vel i starten at det ikke ble noe av, men burde nok egentlig skjønt bedre. Skal forsøke å følge med på det dere gjør på turen sørover. Regner jo med at jeg kan bestille et salt foredrag når turen en gang er over? Fin båt, forresten. Har sans for måten å skaffe seg kunnskap på!! Sverre

torsdag, august 17, 2006  
Anonymous Anonym said...

Heisann!Kult å følg med dåkk. Virke som det her passe dåkk midt i blinken!Vet itj om den siste kommentaren in kom med men men...
Fortsatt god tur!
klæm Bjørg Marit (Næss)

fredag, august 18, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hei hei matroser. eller ska æ si matriser.. mm. whatever.

Det e så artig å følg me kordan d går med dåkker.. Dåkker e råtøff, bare hæng i og fortsett sånn! Da kjæm dåkk langt:)

Lykke te vidre på ferden!

Hilsen Jonsvanns Knut

fredag, august 18, 2006  
Blogger Marie said...

Ein liten kommentar til Elise her ei stund etter hendinga; synest du ikkje den vinda vart litt underdrevet...?

onsdag, desember 26, 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home