fredag, august 18, 2006

MYKJE REGN!

Elise villa nok ikkje klaga, men no regna det virkelig mykje her!
Vi er i Lübeck! :) Fin by med flörtende havnevakt, som ikkje kan engelsk, her er det potensiale for missforstäelser... Men han vil hjelpe oss ä fä ned masten, og pästär at han har ei kran, sä da fär vi stole pä at han snakke sant(og forsto kva vi mente när vi sa at vi trengte ei kran...).

Vi begynner ä like seilekulturen, folk er utrulig hjelpsome! I dag foreksempel gikk ei dame sammen med oss langt avgärde inn i byen for ä finne ein butikk som selger kanal-kart(etter ä ha trava langt avgärde inn i byen fann vi ut at den butikken vi trengte lä rett over vegen for Lazy).
Det er massevis av folk pä brygga som gjerne vil hjelpe oss med ä ta ned masta, og det strömmer pä med gode räd... :)
Det vanligste mannskapet i bätene som kommer til havn er mannfolk over 50 som har dradd me se kone og hund , sä vi bli godt lagt merke til. To unge jenter fra Norge i ein pitte liten seilbät... Folk trur vi tulle när vi seier at Middelhavet er mälet...
Men no har altsä tullinganj lagt til havn i Lübeck, sä no er det trygge farvann som vente oss, i kanalene fär vi ikkje bruk for redningsfläta i alle fall... :)

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Godt at de er innaskjærs!
Pakka reiste frå Oslo i går, så ho kjem kanskje i morgon? Elles blir det vel ikkje før over helga. Vonar det går greit med masta, det er kanskje "mannfolkarbeid" å ta den ned, men det går vel ut på eitt for to tøffe jenter. Det er elles sikkert mange snille tyskarar som gjerne vil hjelpe til? Her er vi klare for Ulvåa på langs i morgon med Nina + foreldre.
God helg!

fredag, august 18, 2006  
Anonymous Anonym said...

Arti at dåkker e ut å farte sånn=) sku ha tænkt mæ å gjort d æ å.
Go tur videre da veitja
Kos Tone Iren=)

fredag, august 18, 2006  
Blogger Bjørg said...

Hei dere to!
Må kose dere masse med marsipan nå da! Alex påstår at Lübeck er marsipanens hjemby, og nå blir det vel litt inneliv på dere i regnværet.

På Skåla er det sool, skole og skittentøy som opptar meg for tida, har fått litt tid til å avspasere i dag, og det gjør godt å få sjaue litt hjemme etter ferie og festival. Kollegene dine er i gang, og alt ser lovende ut, Marie!

God helg, da!

Klem fra Bjørg

fredag, august 18, 2006  
Anonymous Anonym said...

No blir det berre påhengsknatring ei tid framover sikkert!
Det går heilt sikkert bra.
Her på Bærheim kosar vi oss med diverse boarplass-fiksing,og idag sette vi senga klar for den lille vi ventar på. i morgon (lørdag) skal vi holde på litt i hagen. Eg driv å grev ut til ein dam. Cathrine helsar og!

lørdag, august 19, 2006  
Anonymous Anonym said...

Godt å høre at dere er kommet ned til Tyskland og er innaskjærs :)

Jeg og Steinar var i Liv-Torill og Ole Andres bryllup i går, det var veldig koselig. Det var taler og jeg fikk med meg Steinar på polonesen :) Brudeparet var virkelig flotte.. Ellers var jeg også på et 7-timers kurs i går i forbindelse med den nye jobben som arbeidsgruppeleder.

Her er det 23 grader i skyggen og sol. Håper solen snart skinner på dere igjen! :) Tenker på deg, Elise. Stå på videre!

Stor klem

søndag, august 20, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home