torsdag, august 10, 2006

Og med ett vart landskapet heilt flatt...


No har vi lagt til hamn i Danmark, tatt ut danske penger og feira med is :)
Vi avanserer stadig, nå også med kart!
Så her ser dere ruten vi har gått de siste dagene. Kryss betyr at vi la til hamn der. Og rød strek er ruta vi har gått, blå strek er ruta vi skal gå. No ligg vi til hamn i Hundested, eit fin lite tettsted ved munningen til Isefjorden og Roskildefjorden. I dag må vi få kjøpt kart igjen, for så å planlegge litt grundigere turen videre, men vi går altså vestover og sørover. Trur det er skikkelig fint inn mellom alle øyene i Danmark, men der er også mange grunner (av sand, så dei er ikkje så farlige som skjæra i Norge & Sverige da...). Vi leste i seilas at det kvart år er mange som går på grunn på strendene i Danmark, fordi det er så langgrunnt, så da er det bare å vente på flo. Pinlig, så vi satser på å holde oss godt unna sandstrender... :)

5 Comments:

Blogger milla said...

Heia!! Skal si du er ei ordentlig Lion-Sister!! Det ser jo helt fantastisk ut! Flott at det går så bra, skikkelig fin båt forresten:)Ser ut som dere har det kjempegøy jenter! Stå på & skip'o hoi!!!
klem fra milla

fredag, august 11, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hei frå pappa Buvang.
De er jammen flinke å oppdatere både bloggen og heimesida. Imponert. Dette er berre ei kjapp helsing frå kontoret, no er det snart aftensang på Leikvin for siste gong i sommar - hausten nermar seg her oppe i nord, men fortsatt varmt og fint. Take care!

fredag, august 11, 2006  
Anonymous Anonym said...

gleder oss til jul ja:)javascript:emoticon('z4') og dere er fine!! på bilder altså!! har dere vært på urteslang aller har dere jukset litt med et bilde fra Nørdstedalseter?
koos

fredag, august 11, 2006  
Anonymous Anonym said...

hm, jegble både anonym i forrige innlegg og det flotte hodet med masse hjerter som vifter rundt kom ikke frem heller. ja ja

fredag, august 11, 2006  
Blogger knut o said...

ja. Triveli å innom her å sjå på ka dåkk driv me, der ute i den (bløte)verden. her på skar går alt sin skeive gang. ha helt på å flytta på nå kvigå i dag, litt cow-boy tendenser vart d i år å...... ellers e d nå snart tid for siloslott, regne me å bynj for fult me d første ette helga. ja, så må æ mæsta fortæl at æ ha vårte stolt gravemaskin eier!!!! ønska dåkk fortsatt go tur. tænke på dåkk kvar einaste dag. lev vel

søndag, august 13, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home