torsdag, november 09, 2006

Farvel til Hanna og vi haaper paa futt i motoren...


Vi har vaert i middelhavet uten Lazy! For aa mote vaar kjaere Hanna som tok fly til Piza, dro vi til Nice og mottes paa halvveien. Nice er en passe stor by paa den franske riviera med sine 346 000 innbyggere (Marie har faatt leksikon til bursdagen 15 nov.) Vi hadde noen deilige dager med Hanna hvor vi spiste masse god mat, virra rundt i byen, leide oss sykler, overnatta paa stranda, satt paa cafe og selfolgelig mye skravling.

Men det ble ogsaa brukt mye tid paa aa finne motordelen vi trengte. Var innom div. verksted som henviste oss til neste sted uten at vi egentlig var sikre paa om de skjonte hva vi mente. Til slutt fikk vi et tlf nr som vi provde aa ringe og etter aa ha blitt satt over 5 ganger kom vi til en fyr som snakka godt engelsk som sa: "Jamen, hvis der eer i Nice, kan dere ikke bare komme aa hente delen da?!" Det viste seg at vi hadde funnet verkstedet som kunne hjelpe oss... Trodde vi.. Med godt humor og friskt mot troppa vi opp paa volvo penta verkstedet og ble mott av et ord vi hater: "impossible" Nei!!... Det er ikke mulig, delen vi trenger produseres ikke lenger. Men fyren paa verkstedet saa desperasjonen i oynene vaare og hjalp oss med aa ringe til vaar lokale helt som alt hadde vaert aa sett paa motoren. Det kunne kanskje fikses likevel...

Etter aa ha fulgt Hanna paa nattbussen til Piza og fly til Norge, tusla vi ned paa stranda for aa tilbringe siste natt i byen paa den billigste og forsaavidt veldig koselige maaten. Sovna som en stein, men vokna plutselig av at bakken rista og hoy during. Det var fortsatt morkt og passe fortumla kikka jeg opp fra soveposen. Det en eneste jeg saa var to sterke lys som var paa veg rett mot oss. Jeg fikk liv i Marie og vi rakk akkurat aa faa oss og alt pikk pakket vaares unna for bulldoseren kjorte forbi. Effektiv maate aa bekjempe uteliggere paa.... Gleder oss til aa komme tilbake til trygge og gode Lazy.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hei!
Ja no æ itj d læng t oss kjæm! 28 dåggå faktisk! Godt å hør at Hanna ha landa i Norge, sjøl om d mått et under t. Håpe d går bra mæ motorreparasjon, så dåkk fæ prøvd ut sæglet firri dåkk rese hem at!!!

Love ya':)

Klæm frå Siri

fredag, november 10, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home