onsdag, august 30, 2006

Hannover! :)


No har vi gätt igjennom löfteverket og 7 sluser, sä vi er godt igang med kanalene. :)
Vi har gätt igjennom Elbe-Lübeck kanalen og eit lite stykke pä Elbe för vi gjekk inn i Elbe-Seiten kanalen, no er vi pä Mitterkanalen og lagt til havn i Hannover.

Bildet er av Lille Lazy forran det store löfteverket som tok oss 38m til vaers :)

Vi kan kanskje ogsä avslöre at det er Elise som kjem til ä bli solbrent pä hodet om sola skulle finne pä ä dukke opp igjen...

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Huff å huff... Nå er du sikkert nydelig Elise:) Mwohaha!

Johannes

onsdag, august 30, 2006  
Anonymous Anonym said...

Godt å høre fra dere igjen. Det gikk veeeldig lang tid siden forrige gang dere hadde oppdatert siden deres. Hadde vært artig med et bilde som viser den nye frisyren din Elise. Far.

onsdag, august 30, 2006  
Anonymous Anonym said...

Det må vere rart å fare med båt så høgt "til vers". Det kjem vel til å gå fort nedover att. Sat de oppi båten i løfteverket? Har de lært mykje tysk? Er det mange folk langs kanalane som snakkar til dykk? Er det mykje trafikk og fort gjort å kræsje? Er det mykje avgift for å passere sluser? Det vart sikkert litt for mange spørsmål. Vi ventar fortsatt på nytt frå Stavanger. No har regnet kome hit også. Konfirmantane våre blir førstemann på Phillips asfalt. Vi vonar på sol.
Pappa

torsdag, august 31, 2006  
Anonymous Anonym said...

Har vi sett håret?!! Enda en go grunn for å komme på besøk t dåkker:) Håpe ræstn a dåkker e i go behåll. klæm -HannaBannana

lørdag, september 02, 2006  
Anonymous Anonym said...

Vi venter spent på oppdatering! Kommer`n snart eller?

søndag, september 03, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home