fredag, oktober 20, 2006

Hviledag i DigoinVi laante oss sykler aa sykla en fin runde. det er moro aa komme seg litt opp fra kanalene og se andre ting. For tida er vi midt i bondeland med mange kjente aa kjaere lukter. Tenkte vi ogsaa skulle vaere litt kulturelle aa fikk med oss et museum hvor de hadde utstilling av masse forskjellig verktoy og i et annt rom var det frankrikets historie i klesveien. Interessant og den gamle damen og mannen som ivrig viste oss rundt var veldig sote.
I dag har det vaert forskjellig ordning og fiksing og vi har endelig faatt gass igjen. Vi faar ikke byttet inn den norske gass beholderen, saa derfor maatte vi kjope et fransk system. Saa naa er det varme i stua igjen.... Trivsel...

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Koseleg å høyre frå dykk igjen. Vi har fått besøk frå Steinkjer og Bergen og Stårheim. Så no ska vi planelgge bryllup heile helga. Bra at de kan kose dykk i varmen. Hels dei franske bøndene frå det norske bondelandet.

fredag, oktober 20, 2006  
Anonymous Anonym said...

vi skulle ha vært på Buvang vi og (for å blande oss inn i bryllupsforberedelser :)haha), men Osc måtte jobbe på Hitra så da ble det ikke noe. Nina og jeg har lekt i sandkassa og laget lokk på den slik at Silke ikke bruker den til do.. vi har sett Pippi på de syv hav på video (og tenkt på dere:), vi har badet i badekaret fordi det er slikt vær ute og så har vi kranglet en hel del om hvilke klær Nina skal ha på seg. Nina står her naken og hilser med stor klem!!

søndag, oktober 22, 2006  
Blogger knut o said...

hallo.
Triveli å følg dåkk ja! men ha itj ho Elise kjøpt sæ ett olympus 700 da?
Har dåkk nå plan viar, om kor dåkk ska? følge dåkk me spenning! løkk på resa!

søndag, oktober 22, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home