lørdag, november 04, 2006

Hanna kommer!! :)

For forste gangen paa turen er Lazy forlatt. Vi har tatt tog til Nice, for i morra tidlig skal vi staa aa trippe paa togstasjonen i haap om aa plutselig faa oye paa vaar kjaere Hanna.
Vi gleder oss!!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

helsing frå Aure opptreningssenter med høgre hand. Den venstre er ikkje heilt med. Vonar ho kjem etter kvart. Onkel Jan Kåre og tante Kirsti er på veg hit. Dei skal få middag. Koseleg å ha mamma her heile helga. Hels til Hanna, og ha fine turar i Middelhavet! Det blir vel eit bask å få opp att masta?

søndag, november 05, 2006  
Blogger Martin og familien said...

Hei no er det salig søndag heime i stua hos oss. Har vore på familiemøte m/pizza etterpå, og no har eg akkurat skifta den HEFTIGASTE bæsjebleien på Filip. Han berre smilte og lo den luringen.. Det har vore mange seine kveldar på jobb i det siste, så det er godt å varme opp sofaen heime ein slik ettermiddag når vinden ular og regnet driv nedover rutene. Hels til Hanna frå meg/oss og. Vi helsar og sender varme tankar til deg og pappa. Vi ber om at du skal bli heilt bra igjen.

søndag, november 05, 2006  
Blogger knut o said...

Halløy her.
jau sanneli, her har det skjedd ting i d siste! Det høres ut som om dåkk har d bra på ferden. Litt tøbbel med motoren må vel gå an å få fikkset på... Så triveli å få besøk tå ho hanna da, dåkk får hels ho, å sei att æ syns ho e DYRISK bissy! Vi ska snart ha yrkesmesse her, i den forbindelse har æ vert i kontakt med sverre, så han kommer en tur, d trur æ bli bra. Au da, e d far din så ha gjort sæ nå Marie? d e vel på opptreningssenteret på aure han e da? alvåli? håpa d går bra me`n! du kanj nå send en mail, om du får anledning. knutolavn@yahoo.com T slutt må æ bærre sei nokk en gång att dåkk e vanvitti tøff!
fortsatt go tur

søndag, november 05, 2006  
Anonymous Anonym said...

heia kjære elise og marie

jeg drar godt på smilebåndet når det viser seg at det ikke ble åres siste bad for elises vegne sist vi møttes.
men det blir godt for dere å se litt mer av frankrike, skal vite jeg misunner dere. her har frosten kommet og vinter kåpa er på plass. noe mer fransk har jeg ikke lært siden sist, men jobber med saken. leste mowgli på sengen i dag tidelig og synes jeg selv var veldig flink!!

kos dere

søndag, november 05, 2006  
Anonymous Anonym said...

glemte å skrive kyss klapp og klem -ane

søndag, november 05, 2006  
Anonymous Anonym said...

hei! ser ut til at dokker har det helt ypperlig på seiltur! kjempeartig å lese om alle opplevelsan dokker har!:)
her i langfjorn e endelig sneen kommet ( 50cm!) så no kjøre vi endelig slede med hundan!!!!
kos dokker videre!
en spesiell hilsen til Marie! tenke på dæ vettu!:)
klem fra Ida

mandag, november 06, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home