fredag, september 08, 2006

Kaffekjelen.... Borte!

Rhinen ER stor! Skjonte i dag hvor bortskjemte vi har vaert med det rolige kanallivet da vi kom ut paa Rhinen. Medstrom gjorde at vi hadde en fart paa 16 km/t (mot 9km/t normalt) og store yrkesfartoy som durer forbi. Lille Lazy hoppa og spratt avgaarde paa bolgene, men vi koste oss. Artig med litt bolgesprut igjen!

Prosjektet naa blir aa finne ny kaffekjele. Den gode gamle ligger paa bunn av Rhinen like ved km merket 835. Finnelonn til den som gidder...

Trodde det var mye wasserpolizei i Tyskland, men det var for vi kom til nederland. Faar haape det blir bedre naar vi tar av fra Rhinen og inn paa Maas. Har ogsaa begynt aa kalle opp slusene paa VHF'n (radio) etter en tidligere nevnt politiepisode, men det kan fortsatt bli noen kjipe missforstaaelser da hverken dem eller vi skjonner hva som blir sakt.

Vi kjorer fortsatt paa:)

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

wazzerpolitzei... hehe, stå på:) Det fine med dinna turen e vel bl.a. at det ikkje gjer noko kva land de er, de snakker jo ikkje språket der uansett. Men tegnspråk og engelsk funke nok bra. Sørgelig med kaffekjelen.

fredag, september 08, 2006  
Anonymous Anonym said...

Godt med litt oppdaternger fra dere :) Gratulerer så mye med at du har blitt tante, Marie! Det er morro å lese hva som skjer på deres ferd sørover :) Har du begynt å drikke kaffe, Elise? Husker du den gangen vi var på jentetur med min bil, og bare hadde med oss kaffe på termos for at det skulle lukte godt i bilen? ;) Hehe..

Skulle likt å høre litt mer om hverdagslivet ombord: hva gjør dere når dere tøffer nedover kanalene?

Ellers er livet i Bergen as usual.I dag skal Steinar og jeg gå inn til byen for å delta på en matfestival: bønder i byd`n. Benedicte skulle stå på en stand for skolen i Aurland som hun går på, så får vi se om vi treffer henne :)

Lykke til videre emd å forsere språkbarrierer :)
Klem til dere begge.

lørdag, september 09, 2006  
Anonymous Anonym said...

hei og Hå marie og Elise!

TAKKER KEMPEMASSE for et uutrolig koselig og morsomt kort fra deg!.. bare dumt at det er så vanskelig å sende kort til deg hehe det får holde med en nymotens helsing:) appetitten på sjokoladen blei fantastisk stor med det samme jeg fikk kortet, hehe ja du vet .. fattig student sier ikke nei takk til slikt hehe, jeg har altfor masse opplegg her i bergen og ting skjer hvert sekund, og jeg vil være med på det meste! og det er fantastisk kjekt! jeg trives meeeget bra her i bergen og håper dere gjør det der dere er nå også!.. GUD VÆRE MED DOKKER! og lykke te viar på reisa.. *vinke*

søndag, september 10, 2006  
Blogger knut o said...

hei på dåkk.....
Gratulere så tante, Marie! Ja ja, så du ha vårte snau du ja Elise, pussi erfaring d å!!!

søndag, september 10, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hei!
Bevæpna politi æ vel itj nå hinder fer to tøffe gærninga frå Norge! Å finn at den kaffe-kjæln derimot kan kanskje bli ei utfordring... No hælj e på å sjer på flybillætta t Paris e... Ska finn ut litt mer om e fæ mæ me Jan-Eivind nedover, men e hælj dåkk oppdatert over tlf når teng bynne å lægg se t rette:) MEN- d æ ikke 100% sekkert ænjda, så dåkk fæ bærre vent å sjå..:)
Glad ti dåkk, snuppelupper! Klæm frå Siri

søndag, september 10, 2006  
Anonymous Anonym said...

Noen spennende og artige nye historier her siden sist;)

Her hjemme er det stille og rolig... Hjortejakta har starta, så det blir mange timer i marka om dagen. Julie har forresten blitt tante igjen:)

Håper dere har det fint, og koser dere!

Hilsen Johannes

mandag, september 11, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home