søndag, september 24, 2006

PARIS!!


Etter ei hard natt med mykje turbulens utafor slusa endte vi opp i STORE PARIS!!

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Wow, jeg er imponert! :) Kjempe kjekt med bildebevis da! Skulle gjerne likt å joine dere der i storbyen, er vel romantikkens hovedstad ;)

Aprops romantikk så har jo "jakten på kjærligheten" begynt nå, hehe. Terje Sand fikk 115 brev, og det var nok til at kamerateamet skal følge han videre.. Ola og Aud Jorunn Fyksen var med i forrige program for å hjelpe ham å plukke opp 10 brev :)! Litt rart med så mange gausdøler på tv, ikke fritt for at man blir litt flau.

Her sitter jeg og kommenterer studentbesvarelser, har begynt på jobben min som arbeidsgruppeleder nå ;)

Dere ser nå litt sånn halvslitne ut. Ikke noe rart siden dere står på såpass. Håper dere kan prøve å slappe av litt og nyte noe av storbyens pulserende liv før ferden går videre.. Ta vare på hverandre, og god tur videre, babes! Klem klem

søndag, september 24, 2006  
Anonymous Anonym said...

..jeg synes faktisk du ligner på mamma Bjørnson på alle de nye bildene som er lagt ut på hjemmesida deres, jeg, Elise! Kjempe morsomt med så mange nye!

søndag, september 24, 2006  
Blogger knut o said...

halløy her. jau nå vill jeg si det går fort med dere!
god dag foresten...
Dere er sannelig kommet dere langt i verden, jenter!(dyrisk imponert altså!!!!!!) Kjempe artig å følge dere her. å så mange fine bilder dere har fått lagt ut.
Jeg har jobbet å jobbet denne uka, har vert på tankbil kjøring annen hver dag, heile uka, pluss to dager i forige uke. og en del gårdsarbeid innimellom, blir sliten av det! På tirsdag så kjører jeg sørover, skal til våler på glatt kjøring(obligatorisk kurs)med lastebil og tillhenger. Blir spennende. men det skal bli godt å komme seg litt bort å...
Håper det går fortsatt bra med dere på turen videre! God tur.

søndag, september 24, 2006  
Anonymous Anonym said...

Kjære venner!
Jeg fikk en liten tåre (eller to..) i øyekroken akkurat nå. Bildene av dere gir meg så mange gode tanker, så mange gode minner. Jeg gleder meg vilt til å treffe dere igjen, enten det blir til lands, til havs, til fjells eller til bys...
I helga har Jan-Eivind og jeg vært på telt-tur i Nordmarka (ja, jeg hører dere ler litt nå.. Nordmarka liksom, hva er det for et turområde da??..)Men jeg må si jeg ble litt imponert! Vi "besteg" den høyeste toppen i området, Oppkuven, på hele 704 meter! Jaja, jeg har vært på finere topper, men bedre enn å gro fast i en høyblokk på Majorstuen!
Takk for at dere er akkurat de dere er, ta vare på hverandre, og husk at vi er mange her hjemme i Norge som tenker på dere hver eneste dag.
Varm klem fra Siri

mandag, september 25, 2006  
Anonymous Anonym said...

Heisann Marie! En liten hilsen fra Karina fra vestlandet. Det var kjempehyggelig å arbeide sammmen med deg for en stund siden i NMSU, nå går jeg på NLM's vgs Vestborg. Ellers har jeg det bare bra. Spennende å lese om turen deres. Klem fra Karina:-)

fredag, september 29, 2006  
Anonymous Anonym said...

Jaudå, radigt frammover:) Stau pau!

Her i steinkjer har man jo alltids nok å gjøre, va på dynga og plukka dela som vi kan demontere på guttekveld. Bli jo schpanande, så mykje rart man får gjøre som barne ungomsarbeider... :)

-Nils Ingar-

lørdag, september 30, 2006  
Anonymous Anonym said...

Hei kjære Elise og Marie!
Dere er så flinke altså =)Jeg er kjempetakknemlig for at jeg fikk bli så godt kjent med dere i boligen på GK/VKI, og savner å bo med dere! Dere er to suupre jenter, som helt sikkert skaper mye glede og latter nedover hele Europa ;) Det er så bra at dere tar dere tid til å gjøre dette, som dere har gledet dere sånn til! Ikke fritt for at vi andre er litt misunnelig heller ;)

Gleder meg til å lese mer! Det blir jo som gode gamle eventyr, bare virkelig.. God tur videre! Masse klemmer fra Julie

lørdag, september 30, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home